10.3.13

Selvhjelpsgruppe for nedtrapping

WSO vil i løpet av våren starte opp en selvhjelpsgruppe for personer som ønsker å trappe ned på psykofarmaka.

Mange opplever å få lite støtte fra behandlere og hjelpesystemet når de velger å trappe ned. Det er derfor tatt initiativ til å danne en selvhjelpsgruppe som kan være en støtte i nedtrappingssituasjonen, der man får møte andre i samme situasjon, snakke sammen og støtte hverandre.

Oppstarten av gruppen gjøres i samarbeid med Selvhjelp Norge, som har lang og positiv erfaring med selvhjelpsgrupper. Møtene vil finne sted i WSOs lokaler i Møllergata 12. Foreslått tidspunkt: torsdager kl 14-16.

Som en del av oppstarten av gruppen er deltakerne invitert til et seminar om selvhjelp hos Selvhjelp Norge torsdag 25. april kl 10-15. Der vil det bli informasjon om hva selvhjelp er, om rammer og prinsipper for en selvhjelpsgruppe mm.
Servering av lunsj. Gratis deltakelse.

Ta kontakt med Grete på kontoret om du er interessert. Tlf 22413590

1 kommentar:

  1. Vet om et tilfelle på DPS, der de hadde behandlings tilbud. Tegneterapi, bevisshets strening, samtale, yoga osv. En pasient gikk på en veldig lav dose medisin. Da pas, skulle ned å snakke med Overlege på avd. Presiserte han at medisinene skulle økes. Pasienten motsatte seg dette, da han følte det var den andre behandlingen som hjalp, ikke medisinene. Legen ble sur, og pas. mistet videre tid på avdelingen. Pas følte han ikke fikk den tiden han trengte på DPS.

    SvarSlett

LAGE LENKE: <a href="url-adresse">Lenkens navn</a>

Motta nye innlegg på e-post.