11.2.12

Uvant med blogg? Slik abonnerer du på blogginnlegg og kommentarer

Kort orientering om hvordan man kan abonnere på nye blogginnlegg:

Alternativ 1: Abonner via e-post. Det mest lettvinte alternativet, der man én gang daglig får tilsendt en mail med alle nye innlegg. Legg igjen e-postadresse i boksen. Vent så på en verifiseringsmail med en lenke du må klikke på. Voilà!

Alternativ 2: Abonner via RSS-feed. Krever installert RSS i nettleseren. Klikk på


Alternativ 3: Abonner via Bloglovin'. Dette krever at man registrerer seg. Man kan velge mellom flere måter å lese blogginnlegg på når man er registrert. Klikk på


Alternativ 4: Følg med Google Kontaktnettverk (i sidefeltet). Dette krever at man har, eller oppretter, en Google-konto, en Yahoo-konto eller en Twitter-konto. Har man en Google-konto, kan man lese innleggene i Google Reader. Dette er alternativet for den som selv har en nettside, en blogg eller en Twitter-konto, og som gjerne vil ha flere lesere (forutsatt at man legger inn lenke til nettstedet sitt "bak" bildet).

Abonner på kommentarer
Alternativ 1: Logg inn med Google-konto og klikk på Abonner via e-post, som dukker opp under boksen man skriver kommentarer i. Ved ett tastetrykk får man da tilsendt på e-post alle kommentarer til de blogginnleggene man er interessert i, som man altså kan lese uten å måtte gå inn på selve bloggen.

Alternativ 2: Abonner på kommentarer til ett, flere eller alle innlegg via RSS. Se sidefeltet   Kommentarer

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LAGE LENKE: <a href="url-adresse">Lenkens navn</a>

Motta nye innlegg på e-post.